Vær’ med når vi skyder tilbudsfesten i gang og hylder den enkelte

Hos BygXtra er vi naturligvis også med til at fejre Singles Day. Det bliver en festdag uden lige, hvor du vil opleve store rabatter på kendte brands indenfor både hus, have, beklædning, belysning m.m. – her finder du alt hvad hjertet kan gebærde! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du er sikret vores absolut bedste tilbud direkte i indbakken når det hele går løs d. 11/11-2024.

SINGLES DAY – EN TILBUDSFEST KUN FOR DIG!

Har du hørt om Singles Day? En mærkedag som kun vokser sig større år for år.

Singles Day er faktisk ikke noget nyt fænomen. Mærkedagen har nemlig eksisteret siden 90’erne, hvor en gruppe kinesiske studerende satte sig for, at hylde alle singler, og samtidig gøre op med den nedslående følelse, man som single kan sidde med når kalenderen siger d. 14. februar og der amoriner i luften på Valentines Day.

Singles Day er derfor skabt, som en modsætning til Valentines Day, hvor vi denne dag i stedet hylder den enkelte i stedet for tosomheden og der er selvforkælelse på programmet. Dagen har derfor også altid den karakteristiske dato 11. november, som symbolisere de enlige der står sammen side ved side

Mærkedagen er stødt voksende på verdensplan, hvor Singles Day i Kina og USA faktisk er blevet en endnu større tilbudsfest end Black Friday. Det er nemlig dagen, hvor selvforkælelse er i højsædet og alt ikke handler om mængderabatter – her hylder vi nemlig den enkelte med knivskarpe tilbud!

Få julegaverne i hus allerede inden december måned

Har du planer om at strege julegaveindkøb tidligt på to-do listen i år - så kan du roligt handle alle dine julegaver hos BygXtra denne dag, da vi har forlænget byttefristen til og med d. 31. januar 2024*. Det betyder derfor, at du både kan spare tusindvis af kroner, sikre dig hitsene på ønskelisten før resten af familien, og samtidig læne dig tilbage og nyde december måned i ro og mag – dét er svært ikke at blive begejstret over!

*Julegaver købt fra 1 november 2023 kan byttes frem til 31 januar 2024. Dette forudsætter dog, at varen lever op til vores generelle handelsbetingelser, og returneres i original og ubrudt salgsemballage. Læs nærmere omkring dette under vores handelsbetingelser handelsbetingelser.

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier