Hvad er Philips Hue?

Philips Hue er en intelligent belysningsløsning, som giver dig mulighed for at automatisere belysningen og skabe den rette stemning. Der er uendelige muligheder med Philips Hue, og opsætningen er endda let og lige til – uanset om du bruger en Bridge eller forbinder via Bluetooth, og skulle du vælge at  starte med et Bluetooth-styret system, kan du altid tilføje en Bridge og udvide systemet senere.

Bluetooth eller Bridge

Hvor en Bridge giver dig fuld kontrol over din intelligente belysning, så har Bluetooth appen begrænset styring, det er for eksempel  ikke muligt at styre din Philips Hue udendørsbelysning via Bluetooth, her er en Bridge nødvendig. Bluetooth kan dog være en rigtig god måde at starte, og afprøve Philips Hue på.

Philips har lavet tre forskellige hue-serier

Philips Hue White (W) lader dig justere lysets styrke.
Philips Hue White Ambiance (WA) lader dig justere lysets styrke og farvetemperatur (alle hvide nuancer).
Philips Hue White and Color Ambiance (WCA) giver dig fuld kontrol over lysets styrke og farve (16 millioner farver samt hvide nuancer).

Se hele Philips Hue sortimentet

Filtrering

Sorter efter:

Du har set -1 af -1 produkter

Fordyb dig endnu mere

Brug smart belysning hele døgnet over alt i dit hjem - både inde og ude!

Philips Hue giver dig intelligent og personlig belysning i hjemmet, hvor du har mulighed for at justere din belysning fra enten din smartphone, tablet eller en Philips Hue Dimmer Switch. Tænd og sluk lyset, skru op og ned for lyset i rummet, indstil scener og meget mere – alt sammen i Philips Hue appen eller Philips Hue Bluetooth appen.

Med Philips Hue har du 3 forskellige typer lyskilder, der alle tre både er intelligente og energibesparend. Philips Hue White serien er for dig som ønsker at kunne dæmpe det bløde og hvide lys, vi kender fra de almindelige pærer. Philips Hue White Ambiance serien tilbyder dig alle nuancer af hvidt lys, fra varmt hvidt lys til køligt dagslys. Brug blødt, dæmpbart hvidt lys til funktionelle rum eller varmt til køligt lys til alle hverdagens øjeblikke. Philips Hue White and Color Ambiance serien er for dig der ønsker en enestående og helt unik oplevelse. Her har du muligheden for at tilføje lige netop den farve du ønsker til dit hjem. Helt præcist 16 millioner forskellige farve valgmuligheder, så du rigtig kan sætte gang i festen.

Hvis dit Philips Hue system har en Philips Hue Bridge koblet til, kan du ydeligere, hvor som helst og når som helst styre dit lys - Så længe at du har en internetforbindelse. Det betyder, at du uden problemer kan droppe den kedelige velkendte timer som du har installeret, for at holde ubudne gæster væk. Nu kan du selv vælge et bestemt tidspunkt, hvor lyset skal tænde helt automatisk eller tænde det manuelt via Philips Hue app’en. Det kunne for eksempel være når du har fri fra arbejde, at du via din smartphone tænder lyset, så du ikke kommer hjem til et mørkt hus. Eller indstiller lyset til automatisk at tænde når du kommer hjem. Du kan selvfølgelig også slukke lyset, hvis du skulle have glemt det, da du forlod huset i en fart om morgenen.

Opsætningen af Philips Hue er utrolig brugervenlig, let og lige til - uanset om du bruger en Bridge eller forbinder via Bluetooth, og skulle du vælge at starte med et Bluetooth-styret system, kan du altid tilføje en Bridge og udvide systemet senere. Det eneste du skal gøre for at installere Philips Hue, er blot at sætte en Philips Hue pære i din yndlings lampe, og hvis du ønsker fuld kontrol, koble en Philips Hue Bridge til dit netværk. Philips Hue pærerne kan monteres i stortset alle lamper, og du behøver derfor ikke at erhverve dig en Philips Hue lampe for at opnår alle de smarte belysnings funktioner. En Philips Hue Bridge kan styre op til 50 pærer ad gangen, og det er også denne Bridge som du skal oprette forbindelse til via din smartphone eller tablet. Herefter kan du styre hver enkelt lyskilde uanset din placering. En Philips Hue Bridge indeholder fra start en række forudindstillinger, der for eksempel kan give et roligt behageligt lys eller et skarp og koncentreret lys til når du skal arbejde. Der er uendelige muligheder med Philips Hue, og kun din fantasi sætter grænser.

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier