Guide til Kindling Cracker – simpel og sikker brændekløvning

Har du anskaffet dig en brændeovn, og er vant til at få leveret brænde? Så er du måske også klar over, at det brænde du får leveret ofte skal flækkes mindst én gang for, at opnå den bedste forbrænding?

Hvis ikke, vil vi anbefale dig at læse videre nedenfor. Her giver vi dig nemlig et bud på en hurtig, simpel og sikker brændekløvning.

Kindling Cracker brændekløver – sikker brændekløvning

Idéen om brændekløveren; Kindling Cracker blev udtænkt af en skolepige fra New Zealand, som så sin mor komme til skade under kløvningen med økse.

Den traditionelle brændekløvning med økse kan hurtigt gå galt, når der svinges en skarp klinge gennem luften i høj fart.

Kindling Cracker med træ

Derfor er Kindling Cracker er en genial løsning!

Brændekløveren Kindling Cracker er produceret i en solid støbejerns konstruktion, hvor klingen sidder fastmonteret i midten af en sikkerhedsring, og dermed er en fastmonteret del af selve konstruktionen.

Brændet placeres på den fastmonterede knivsæg, og skal derfor blot have et slag med en mukkert for at flække. Hverken fingre eller mukkert kommer indenfor sikkerheds ringen i nærheden af klingen.

Vælg den rigtige Kindling Cracker

Kindling Cracker laves i to størrelser. Henholdsvis Kindling Cracker Standard og Kindling Cracker King – begge er produceret i en solid støbejerns konstruktion.

Kindling Cracker Standard er lavet i et minimalistisk design med keltisk inspireret ornamentik. Brændekløveren har en højde på 31 cm, en dybde på 18 cm, og en vægt på blot 4,8 kg. Den klare nemt, og enkelt brændekævler på op til 16,5 cm.

Kindling Cracker King er ligeledes lavet i samme minimalistiske design, dekoreret med keltisk inspireret ornamentik. Med sin højde på 43,5 cm, dybde på 26 cm, og vægt på 9,4 kg. klare den nemt brændekævler på op til 22,5 cm.

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier