POWER4ALL

Power4All

Én energikilde – et hav af muligheder. Det er tanken bag Power4All 18 volt – en fleksibel og gennemtænkt værktøjsløsning fra BOSCH. Her er et 18V-batteri udgangspunktet for brugen af en lang række el-værktøjer til alle former for gør-det-selv-projekter. Batteriet passer til samtlige maskiner i det grønne Power4All-akkusystem, så det er nemt at skifte værktøjet ud og altid have batteriet lige ved hånden.

 

Lithium-ion-teknologi

Batteriet i Power4All-systemet bygger på lithium-ion-teknologi, som BOSCH var de første til at introducere på markedet for el-værktøj i 2003. Med denne batteritype lover BOSCH dig 33% længere driftstid, da batteriet ikke selvaflader over tid. Derudover er selve batteriet mindre, hvilket gør værktøjet mere kompakt og lettere at håndtere. Batteriet og dets lithium-ion- teknologi er således et stort plus for brugen af 18V-akkusystemet.

 

BOSCH Solo

En anden stor fordel ved Power4All-systemet er besparelsen for dig som forbruger. Du kan nøjes med ét sæt med et batteri, en oplader og den maskine, du lige står og mangler. Køb af øvrige maskiner i såkaldte ”solo-udgaver” giver dig samlet set en stor besparelse. Her køber du nemlig en ny maskine uden medfølgende 18V-batteri og lader og kan derved spare i omegnen af 25% på dit køb. På den måde kan du blive ved med at udvide familien af el-værktøjer i Power4All- akkusystemet – alle tilknyttet det samme batteri.

 

 

Mange muligheder – stor besparelse

Men hvilke maskiner kan du så spare penge på, når du køber dem som en del af Power4All- systemet? Først og fremmest indeholder 18V-systemet et udvalg af kombinerede bore- og skruemaskiner. Det drejer sig om Uneo Maxx borehammeren – en 3-i-1 maskine til hamring, boring og skruning – samt hhv. en bore-/skruemaskine og en slagbore- og skruemaskine. Dernæst indeholder serien forskellige save – hhv. stiksav, bajonetsav og rundsav – og en kompakt multisliber. Power4All-akkusystemet indeholder ligeledes en række maskiner til brug i haven – løvblæser, hækkeklipper, hækkesaks, plænetrimmer og græstrimmer – og sidst, men ikke mindst, kan nævnes en multifunktionslampe og en alsidig håndstøvsuger, der er med til at fuldende Power4All-akkusystemet.

 

Power4All-akkusystemet indeholder


Uneo Maxx borehammer

PSR 18 LI-2 totrins bore-/skruemaskine

PSB 18 LI-2 totrins slagbore-/skruemaskine

PST 18 LI stiksav

PKS 18 LI rundsav

PSA 18 LI bajonetsav

PAS 18 LI håndstøvsuger

PML LI lampe

PSM 18 LI multisliber

LB 18 LI løvblæser

AHS 52 LI hækkeklipper

AHS 48 LI hækkesaks

AHS 48 LI hækkeklipper

ART 26-18 LI græstrimmer

ART 26-18 LI plænetrimmer

ART 23-18 LI græstrimmer

ART 23-18 LI plænetrimmer