Plisségardiner

Debel Plisségardiner

Ligesom lamelgardiner tilbyder plisségardiner en høj grad af fleksibilitet, hvad angår afskærmning. Nogle plisségardiner giver mulighed for at ”flytte” gardinet i vinduesrammen og på den måde afskærme den nederste del af vinduet. Dette kan være en fordelagtig løsning, hvis du ønsker afskærmning ud til et fortov, men samtidig ønsker at lukke lyset ind af den øverste del af vinduet.

 

Opmåling til plisségardin

Plisségardiner kan placeres på flere måder, og det er en gardintype, som kan bruges i eksempelvis ovenlysvinduer. Vær derfor opmærksom på placeringen i vinduet, inden du måler op og monterer.

Brug PDF- eller videovejledning til at se mere om, hvordan du måler op til montering af plisségardiner.

Beskæring og tilpasning af plisségardin

Skal plisségardinet tilpasses i størrelsen, er fremgangsmåden omtrent den samme, uanset om det drejer sig om trinløse plisségardiner eller plisségardiner med snortræk.

Ud fra dine opmålinger markeres det på gardinet, hvor du vil beskære. Rammen tilpasses med en lille sav, mens selve gardinet beskæres ved hjælp af en hobbykniv. Se PDF-vejledning eller videoguide for yderligere info om beskæring af plisségardiner.

Montering af plisségardin

Alt efter, hvor du har foretaget opmålingerne, monteres plisségardinet på vinduesrammen, i vindueslysningen eller uden for vindueslysningen. Det afhænger også af, om du monterer gardinet på et ovenlysvindue.

Et målebånd og en blyant bruges til at markere, hvor beslagene skal placeres. Disse skrues fast og gardinet kan monteres. Se PDF- eller videoguides for flere informationer om montering af plisségardiner.

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier