Få styr på dit vand på badeværelset

Flere danskere ved tilsyneladende ikke, hvor meget vand og hvor mange penge, der egentlig bruges på badeværelset eller i køkkenet om dagen. En analyse lavet af Analyse Danmark viser at hele 69 % af undersøgelsens deltagere ikke vidste, hvor meget man egentlig betaler for en kubikmeter vand. Det er en skam, da man faktisk kan spare mange penge, ved at få styr på sit vand.

Vi danskere bruger meget tid på badeværelset, ikke blot indretningsmæssigt, men også som opholdssted, da vi godt kan lide at udnytte vores alene-tid på badeværelset. Men tænker du over, hvor meget vand du egentlig går og bruger? En person bruger i gennemsnit 108 liter vand om dagen og en gennemsnitlig pris på 1 liter uopvarmet vand er 7 øre, dvs. det koster 70 kroner inkl. afledningsafgift pr. kubikmeter.

Et af de steder vi typisk bruger mest vand er på badeværelset, her ligger faktisk næsten to tredjedele af hele hjemmets vandforbrug. Vi skyller ud i toilettet, vasker hænder, ansigt etc. under vandhanen, tager bade og mange har badeværelser med både spa og vandmassage. En bruser giver ca. 12 liter vand i min., så et koldt brusebad koster 84 øre i min. Men du skal regne med det dobbelte, hvis du vil have et varmt brusebad – og hvem nyder ikke et varmt bad?

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier