Velkommen hos BygXtra

En del af Vorupgruppen

Om BygXtra

BygXtra er dit nye online byggemarked.

Vi bestræber os på at give dig den bedst mulige købsoplevelse, når du handler hos os, da vi kan tilbyde et bredt varesortiment, lave priser, kort leveringstid og en xtra god service.

BygXtra blev etableret i 2012, og hører under Vorupgruppen (Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S), der ejer og driver 9 butikker i XL-Byg kæden, foruden BygXtra. Vorup Tømmerhandel & Byggecenter A/S er etableret i 1948 og vi har dermed mange års erfaring indenfor byggemarkedsbranchen vi kan trække på.


Hurtig levering

Vi køber stort ind og har 18.500 m2 lager med mere end 65.000 lagerførte varer. Vi kan derfor tilbyde dig lave priser og 1 dags leveringstid ved bestilling inden kl. 14:00

 

Fragt og returret

Hos BygXtra får du 30 dages fuld returret samt faste lave fragtpriser fra 45,- kr.

 

60 års erfaring

Vi har mere end 60 års erfaring fra byggemarkedsbranchen. Vores faguddannede personale er med til at sikre, at du får kyndig vejledning og professionel betjening, når du handler hos os.

 

E-mærket webshop

BygXtra.dk er en e-mærket webshop. Du er derfor sikret, at vi lever op til gældende krav og regler på e-handelsområdet.

 

Gode anmeldelser

Vores kunder er tilfredse med vores service. På Trustpilot får vi positive anmeldelser af vores gode service, hurtige leveringstid og store udvalg.

 

 

Mission, vision og værdier

Hos BygXtra vil vi være branchens bedste. Vi vil skabe tilfredse kunder, vi vil yde en professionel service, og vi vil levere attraktive produkter efter dit behov.

Dernæst vil vi være en attraktiv og rummelig arbejdsplads for vores medarbejdere - glade, tilfredse og loyale medarbejdere er med til at skabe en bedre købsoplevelse for dig.

Hos BygXtra er vi resultatorienterede, og vi har fokus på vores målsætning om at være en troværdig og professionel samarbejdspartner for dig. Med en hurtigt voksende e-mærket webshop og gode anmeldelser på Trustpilot kan du forvente en god oplevelse, når du handler hos os.