Weber Gourmet BBQ System

Weber Gourmet BBQ System – eller bare GBS – er et af Webers nyeste skud på stammen. Systemet giver dig på en nem og enkel måde mulighed for at bruge din Webergrill til tilberedningen af mange typer af mad – alt fra wokretter til æbleskiver.

 

Hvad er Weber Gourmet BBQ System?

Idéen med Weber GBS er kort sagt, at du skal kunne få mest muligt ud af din kul- eller gasgrill. Systemet udvikledes først til kulgrill-modellerne i Webers sortiment, hvor det blev et populært tiltag blandt grillentusiasterne. Senere er det udviklet til Webers modeller inden for gasgrill, hvor det ligeledes har opnået stor succes blandt brugerne.

Grundelementet i Webers Gourmet BBQ System er en almindelig grillrist, hvori der er tilføjet en en ristindsats i midten. Hele idéen er, at denne runde indsats kan fjernes og derefter udskiftes med alle de andre typer af tilbehør og indsatser, som indgår i systemet.
Alt tilbehør til Webers Gourmet BBQ System er fremstillet i støbejern, og udvalget af indsatser tæller bl.a. stegegryde, støbejernspande, kyllingeholder, støbejernsrist og -wok samt en æbleskivepande. Med alle disse indsatser ved hånden har du derfor rig mulighed for at prøve kræfter med stort set alle former for tilberedning af mad på din kul- eller gasgrill.

 

Madlavning med GBS

Vælger du at investere i tilbehør og indsatser til Webers Gourmet BBQ System, vil du blive overrasket over, hvilke muligheder dette system rummer, når det kommer til tilberedning af mad på grillen.

De fleste forbinder grill og grillmad med stegning af kød, fisk, fjerkræ og grøntsager, hvilket naturligvis stadig er en mulighed. Stegningen bliver en leg med en GBS støbejernsrist, hvorpå du kan stege både steaks og laks, eller med hjælp fra Webers GBS kyllingeholder, der giver dig mulighed for at tilberede en hel kylling og en stor portion grøntsager – samtidigt eller hver for sig.
Stegningen på grillen kan ligeledes foregå med en solid støbejernspande, som giver dig et hav af muligheder inden for tilberedning af alt fra pandekager til pizza på grillen, eller ved brug af en æbleskivepande til lækre, grillede æbleskiver.
Ud over de retter, der allerede er nævnt, har du med Webers Gourmet BBQ System også mulighed for at tilberede retter, som mange som udgangspunkt ikke vil forbinde med grillmad. Det kan bl.a. dreje sig om supper, saucer og simreretter, som nu er mulige at tilberede på grillen med hjælp fra GBS støbejernsgryde eller -wok. At du med disse indsatser har muligheden for at tilberede sammenkogte retter på din kul- eller gasgrill er et stort plus ved dette system, og det er efterhånden svært at finde en grund til ikke at grille både til hverdag og fest, hele året rundt.

Weber Gourmet BBQ system

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier