Køb gardiner på specialmål

Gardiner pryder dit hjem samtidig med, at det kan afskærme lys og de nysgerrige blikke fra gaden. Det er let at købe gardiner, især hvis du har vinduer efter standardmål. Men er du en af dem, som har vinduer på specialmål, så kan det godt være mere besværligt og ikke en særlig praktisk sag, når der skal købes gardiner. Frygt ikke, det er her vi hos BygXtra kommer ind i billedet. Hos os gør vi alt for at gøre dit gardinkøb overskueligt og let!

Hos BygXtra har vi et stort udvalg af kvalitetsrige gardiner fra Debel, der inkludere rullegardiner, plisségardiner, persienner, foldegardiner og gardiner til skråvinduer. I dette blogindlæg vil vi introducere 3 muligheder du har, når der skal købes gardiner hos BygXtra. Således kan du hurtigt få et overblik over, hvilke muligheder du har og derefter selv bestemme, hvilke ønsker og behov du har brug for.

 

1. Gør det selv

Standard metoden er, hvis du ønsker at gøre det hele selv. Dette inkluderer, at du selv måler dine vinduer på specialmål, vælger dit ønskede gardin på vores hjemmeside, selv afkorter/tilpasser gardinet når du får det hjem og til sidst selv monterer det.

Denne metode er for den, som har mod og tid til selv at ordne sine gardiner. Dette er også den oplagte mulighed, hvis det blot handler om et enkelt vindue eller to, men hvis det handler om flere vinduer, kan dette hurtigt blive et uoverskueligt projekt og meget hårdt arbejde.

For at hjælpe dig på vej, har vi dog lavet nogle andre blogindlæg om, hvordan du selv opmåler, tilpasser og monterer de forskellige gardiner. Dem kan du se her:

Opmål, tilpas og monter rullegardiner her
Opmål, tilpas og monter plisségardiner her
Opmål, tilpas og monter persienner her
Opmål, tilpas og monter lamelgardiner her


Trin for trin:

  • Opmål dine vinduer.
  • Find dine ønskede gardiner på vores hjemmeside.
  • Vi afsender gardinerne til dig.
  • Tilpas og afkort gardinerne selv.
  • Monter gardinerne selv.


2. Vi gør det sammen

Hvis du ønsker lidt hjælp til nogle af punkterne i gardinkøbet, så har du denne mulighed, hvor vi sammen ordner dine gardiner.
Du skal her selv måle dine vinduer og finde de gardiner du ønsker inde på vores hjemmeside. Dernæst hjælper vi med at tilpasse gardinerne for dig, så du ikke selv skal stå med sav og hobbykniv. Derudover kan du også her vælge, om du vil have hjælp til monteringen, så klarer vi også det for dig.
 
Trin for trin:
  • Opmål dine vinduer. Dette kan du få hjælp til på vores blogindlæg, alt efter hvilken type gardin du ønsker, som vi har linket til i mulighed 1.
  • Find dine ønskede gardiner på vores hjemmeside.
  • Send en mail til os på [email protected] og skriv mål, antal og dit valg af gardin. Bestem også her om du vil have hjælp til monteringen, som du ligeså skriver i mailen.
  • Vi tilpasser dine gardiner efter de mål du skrev til os og sender dem til dig.
  • Vi monterer evt. dine gardiner for dig.
     

 

3. Vi gør det for dig

Med den sidste mulighed giver vi dig den fulde pakke, som består af alt den hjælp og vejledning du kunne ønske ift. køb af gardiner.

Vi sender gardinbussen og en Debel konsulent ud til dig, som har alt viden og gør alt indenfor gardiner, både det praktiske men også designmæssigt. Debel har mere end 30 års erfaring, og deres konsulenter kan se muligheder indenfor din interiørindretning, som du måske ikke har fået øjnene op for. Konsulenten kommer ud med prøver/farveforslag og måler selvfølgelig alle vinduerne for dig. Oveni dette kan du også her bestille en montør af konsulenten, så du ikke selv skal bøvle med opsætning af gardiner.

Med denne mulighed får du alle dine gardin-ønsker opfyldt. Det er den oplagte mulighed, hvis du står og skal have gardiner til dit nykøbte hus eller ønsker fornyelse i boligen med nye gardiner i hele hjemmet.

Gardinbussen bestiller du via vores hjemmeside under ”Gardiner på specialmål”. Du kan søge i søgefeltet på: ”gardinbus” så dukker muligheden frem.


Trin for trin:

  • Bestil gardinbussen på vores hjemmeside.
  • Debel ringer til dig, hvor i sammen aftaler tid og dato.
  • Debel gardinbussen kommer ud til dig.
  • Konsulenten vejleder, giver råd og måler dine vinduer. Sammen vælger i hvilke gardiner og antal.
  • Evt. bestil en montør af konsulenten, hvis du ønsker hjælp til opsætningen.
  • Debel giver os besked om, hvad i er kommet frem til, og du vil få dine færdige gardiner tilsendt med evt. en montør til opsætningen.

 

Men hvad koster det?

Prisen vil svinge alt efter dine ønsker, behov og antal af gardiner det drejer sig om. Derfor kan vi ikke sige præcist, hvad det vil koste for dig og din bolig.
Men vi kan give prisen på de forskellige services vi, i samarbejde med Debel, tilbyder i henholdsvis mulighed 2. Vi gør det sammen og 3. Vi gør det for dig:
 
Afkortning/tilpasning af gardiner Pr. gardin: kr. 250
Montering af gardiner

Første gardin: kr. 100
pr. efterfølgende gardin: kr. 250

Bestilling af gardinbus

normalpris: kr. 995
vores tilbudspris: kr. 199

Få gode tilbud
Kontakt
Kundeservice
Kategorier